Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Arbetsprov Kulturskolepedagog

Här hittar du mer information om arbetsprov för utbildningen Kulturskolepedagog och de kurser som ingår i den.

Instruktionerna för arbetsprov skiljer sig lite beroende på vilken inriktning du söker - Bild och Form, Musik eller Film och Foto. För alla kurser som ingår i utbildningen Kulturskolepedagog gäller dock informationen nedan.

Vad arbetsprovet ska visa

Arbetsproven ska visa din konstnärliga kompetens. Visa ditt konstnärliga uttryck och dina konstnärliga förmågor, gärna både djup och bredd. Vi vill också ha en personlig motivering till varför du vill gå kursen. Ange även om du har pedagogisk erfarenhet, det är meriterande.

Vi bedömer arbetsprover anonymt och om du vill kan du utesluta ditt namn, personnummer och andra personuppgifter i arbetsprovets olika delar. Dina kontouppgifter kommer inte att vara synliga för bedömargruppen. Om du bifogar arbetsgivarintyg och liknande kan det förstås vara svårt att anonymisera dem. Det är inte ett krav att vara anonym, men en möjlighet för den som vill.

Ytterligare instruktioner för kurser med inriktning:

Bild och form

Film och foto

Musik

Ingen inriktning - Pedagogik i kulturskola samt Barns och ungas...

Skicka in arbetsprover i god tid

Skicka in dina arbetsprov i SlideRoom i god tid! Filerna kan ta lång tid att ladda upp och vi rekommenderar att du gör det minst 24 timmar före deadline.

Sista dag att skicka in - förlängt till tisdag 23 april

Sista dag att skicka in arbetsprov till kurser i utbildningen Kulturskolepedagog är 23 april 2019. Vi har förlängt med en dag, så att inte sista dagen ligger på en röd dag. Din ansökan inte är giltig utan ett korrekt inskickat arbetsprov. SlideRoom stänger vid midnatt sista inlämningsdag och därefter går det inte att skicka in eller komplettera. När du skickat in din portfolio i tid får du ett bekräftelsemail från SlideRoom.

Skicka in via verktyget SlideRoom

Göteborgs unviersitet använder sig av en extern tjänst SlideRoom för hantering av arbetsprover. Titta in på SlideRoom.

Göteborgs universitet kan efter enskild överenskommelse med den sökande och på ett sätt som universitetet bestämmer, erbjuda en alternativ möjlighet att skicka in arbetsprover.

Viktigt: Din ansökan inte är giltig utan ett korrekt inskickat arbetsprov. Det kan ta lång tid att ladda upp filer i SlideRoom och vi rekommenderar att du gör det minst 24 timmar före deadline.

Samtycke att universitetet får hantera ditt material

Göteborgs universitet använder sig av en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. för att hantera arbetsprover. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2019-03-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?