Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Arbetsprov för utbildningen Kulturskolepedagog

Här hittar du mer information om arbetsprov för utbildningen Kulturskolepedagog och de kurser som ingår i den.

Instruktionerna för arbetsprov skiljer sig lite beroende på vilken inriktning du söker - Bild och Form, Musik eller Film och Foto.

Kurserna KST72 Kulturskolepedagog didaktik och praktik 2 - tvärkonstnärlig samverkan 15 hp och KSDI72 Kulturskolans didaktik 3, tvärkonstnärlig samverkan i projektform kan du söka även med andra konstnärliga inriktningar. Använd de arbetsprovs-instruktioner som är bäst visar din konstform: Bild och Form, Musik, Film och Foto, Dans eller Andra konstnärliga inriktningar.

Inget arbetsprov krävs för kurserna Kulturskolans pedagogik 1 och 2, samt kursen Barns och ungas rätt till delaktighet i samhälle, kultur och kulturskola

För alla andra kurser som ingår i utbildningen Kulturskolepedagog gäller dock informationen nedan.

Vad arbetsprovet ska visa

Arbetsproven ska visa din konstnärliga kompetens. Visa ditt konstnärliga uttryck och dina konstnärliga förmågor, gärna både djup och bredd. Vi vill också ha ett personligt brev och ett CV. Om du kan styrka att du har pedagogisk erfarenhet är det meriterande (exempelvis med ett arbetsgivarintyg).

Olika inriktningar

Arbetsproven skiljer sig lite beroende på vilken konstnärlig inriktning du söker. Mer detaljerade instruktioner för just den inriktning du vill söka hittar du här:

Film och foto

Bild och form

Musik

Andra inriktningar - det vill säga någon av kurserna Kulturskolepedagog, didaktik och praktik 2, tvärkonstnärlig samverkan (15 hp) eller Kulturskolans didaktik 3, tvärkonstnärlig samverkan i projektform (7,5 hp).

Skicka in arbetsprover i god tid

Skicka in dina arbetsprov i SlideRoom i god tid! Filerna kan ta lång tid att ladda upp och vi rekommenderar att du gör det minst 24 timmar före deadline.

Skicka in via verktyget SlideRoom

Göteborgs unviersitet använder sig av en extern tjänst SlideRoom för hantering av arbetsprover. Titta in på SlideRoom.

Göteborgs universitet kan efter enskild överenskommelse med den sökande och på ett sätt som universitetet bestämmer, erbjuda en alternativ möjlighet att skicka in arbetsprover.

Viktigt: Din ansökan inte är giltig utan ett korrekt inskickat arbetsprov. Det kan ta lång tid att ladda upp filer i SlideRoom och vi rekommenderar att du gör det minst 24 timmar före deadline.

Samtycke att universitetet får hantera ditt material

Göteborgs universitet använder sig av en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. för att hantera arbetsprover. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2019-09-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?