Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utlysning licentiand i bildpedagogik och slöjdpedagogik

Nyhet: 2020-03-19

Nu utlyser vi ett antal studieplatser med slutmål licentiatexamen i ämnet "Estetiska uttrycksformer med inriktning mot utbildningsvetenskap" och där inriktningen för denna utlysning är bildpedagogik och slöjdpedagogik. Sista dag att ansöka är 16 april.

Utlysningen är ett samarbete mellan HDK-Valand och institutionen för bild- och slöjdpedagogik (IBIS) vid Konstfack. Två platser finansieras av HDK-Valand, och två finansieras av Konstfack.

De forskarstuderande skrivs in vid Göteborgs universitet, som har examensrätt, men kommer att ha sin doktorandanställning vid respektive högskola/universitet, och förväntas bidra till forskningsmiljön där. Utbildningen ges på halvfart under fyra år.

Utlysningen är även öppen för sökande från andra högskolor/universitet med lärarutbildning, där finansiering 50% doktorandanställning under fyra år är garanterad av den egna högskolan/universitetet.

Sista dag att ansöka är den 16 april. Hjälp oss gärna att sprida info om utlysningen i ditt nätverk!

Läs mer och ansök

Läs mer och ansök på universitetets sida för lediga anställningar

Mer info om Nationella forskarskolan i bildpedagogik och slöjdpedagogik

Kontakt: Tarja Karlsson Häikiö, professor i visuell och materiell kultur HDK-Valand, samt projektledare Nationella forskarskolan i bildpedagogik och slöjdpedagogik

AV: Pia Ahnlund

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2018-06-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?