Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Stipendier från Anders Sandrews Stiftelse

Nyhet: 2016-11-10

Anders Sandrews Stiftelsen delar ut Utbildningsstipendier till studerande vid konstnärliga utbildningar och ett Särskilt Filmstipendium. Sista ansökningsdag för utbildningsstipendiet är 12 januari och för filmstipendiet 5 december.

Utbildningsstipendium

Avsikten med utbildningsstipendiet är att hjälpa fram ungdom som besitter särskild talang inom de konstnärliga yrkesområdena. Teater, dans, film och musik är prioriterat. Stipendierna är personliga och går ej till projekt. Stiftelsen delar företrädesvis ut stipendier till postgymnasial utbildning och endast till personer som är under 30 år vid sista ansökningsdag. Stipendiebeloppen är 50 000 kr och 65 000 kr.

Endast ansökningar på stiftelsens ansökningsblankett behandlas. Ansökningarna skall vara stiftelsen tillhanda senast den 12 januari 2017 under adress: Anders Sandrews Stiftelse, Floragatan 4A, 114 31 Stockholm.

Filmstipendium

Stipendiet är ett utbildningsstipendium och skall ej ses som ett produktionsstöd. Stipendiebeloppet inför 2017 är 125 000 kr. Endast ansökningar på stiftelsens ansökningsblankett behandlas. Sista ansökningsdag är 5 december.

Anders Sandrews Stiftelse

 

AV:

Artikeln publicerades först på: akademinvaland.gu.se

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2016-04-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?