Seminarium- skriva forskningsansökningar

Nyhet: 2018-02-13

Vässa din förmåga att skriva ansökningar om forskningsmedel. Få hjälp om du just nu sliter med en ansökan och ta del av andras erfarenheter och kompetens om du tänker skriva en i framtiden.

Tisdag 20 februari anordnar Konstnärliga fakultetens forskningsberedning ett ansökningsseminarium inför årets ansökningsrunda på Vetenskapsrådet/konst. Det är ansökningar in progress som läggs fram och får kritik och stöd från fakultetens forskare och lärare och från särskilt inbjudna kommentatorer. Veckans seminarium ägnas åt ansökningar från Maria Bania och Tilman Skowronek, Christina Ouzounidis, Kristina Hagström-Ståhl, Karin Nelson, Anders Hagberg och Johannes Landgren.

Tisdag den 20 februari
Klockan 13:00-16:00