Miljoner till forskning om design av organisationer

Nyhet: 2018-02-15

Anna Rylander Eklund, lektor på HDK har fått drygt 2,6 miljoner kronor i stöd till sitt forskningsprojekt "Att organisera design och designa organisationer för förändring". Det är det fjärde största anslaget som stiftelsen beviljade 2017 och det största av de som gick till forskare vid Göteborgs universitet.

Torsten Söderbergs Stiftelse främjar vetenskaplig forskning inom främst ekonomi, medicin och rättsvetenskapl. I december 2017 beslutade stiftelsen om fördelningen av sammanlagt 55,5 miljoner kronor, varav drygt 9,2 gick till forskare och forskningsprojekt vid Göteborgs universitet, som därmed blev en av stiftelsens största anslagsmottagare.