Gemensamt uttalande angående examensutställningen At This Point

Nyhet: 2020-03-19

Efter noga övervägande har Göteborgs Konsthall och masterprogrammet i fri konst på HDK-Valand kommit överens om att ställa in studentutställningen, At This Point. En kombination av orsaker gör att det inte längre är möjligt att gå vidare som planerat. Det är en stor besvikelse för alla inblandade; speciellt för konstnärerna och de många personer och institutioner som under flera månader arbetat tillsammans med dem för att förverkliga projekt.

Läs hela pressmeddelandet från Göteborgs Konsthall här: FÖRÄNDRINGAR KRING KOMMANDE UTSTÄLLNINGAR PÅ GÖTEBORGS KONSTHALL

Artikeln publicerades först på: hdk-valand.gu.se