Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Gemensamt öppet hus för design och konst

Nyhet: 2019-09-23

Missa inte Akademin Valand och HDK:s gemensamma öppet hus den 11 oktober. Under dagen anordnas workshops, presentationer och rundvisningar som ger en bild av hur det är att läsa konstnärliga ämnen.

Den 1 januari 2020 går Akademin Valand och HDK – Högskolan för design och konsthantverk, samman och bildar en ny institution för design och konst. Detta firar vi nu med ett gemensamt öppet hus.

Under öppet hus kommer du få chans att träffa lärare och nuvarande studenter som kan svara på frågor kring våra utbildningar inom design, film, foto, fri konst, konsthantverk, litterär gestaltning och lärarutbildningen i bild och slöjd.

Under hela dagen går guidade visningar genom gemensamma miljöer, ateljéer, verkstäder och undervisningsmiljöer. Det hålls också korta presentationer om våra ämnen och studieformer.

Besökare kommer kunna delta i workshops och det kommer finnas möjlighet att ta del av studenternas arbete genom ett flertal olika och utställningar. I HDK:s lokaler på Kristinelundsgatan pågår samtidigt Gothenburg design festival med ett fullspäckat program: https://gothenburgdesignfestival.se

Öppet hus på Akademin Valand och HDK

Kom och lär dig mer om våra kurser och program i design, film, foto, fri konst, konsthantverk, litterär gestaltning och lärarutbildningen i bild och slöjd.

Välkommen till Akademin Valand på Vasagatan 50 samt HDK på Kristinelundsgatan 6-8 fredagen den 11 oktober 2019 kl. 11:00-17:00.

Drop-in, ingen anmälan krävs.

Till programmet: Öppet hus 2019

FOTO: NATALIE GREPPI

AV:

Artikeln publicerades först på: akademinvaland.gu.se

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2018-06-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?