Bli doktorand inom estetiska ämnen i utbildningsvetenskap

Nyhet: 2018-01-26

Du som har en lärarexamen kan nu söka en doktorandplats på universitets gemensamma forskarskola CUL, Centrum för utbildningsvetenskap och lärarforskning. Ansök senast den 11 mars.

Konstnärliga fakulteten deltar i utlysningen med ämnet Estetiska uttrycksformer med inriktning mot utbildningsvetenskap. Doktorand som antas till inriktning bild eller slöjd kommer att ha sin placering på HDK, Högskolan för design och konsthantverk, och den som antas med inriktning musik, dans eller teater har sin placering vid Högskolan för scen och musik.

Sista ansökningsdag: 11 mars 2018.

Missa inte heller informationsträff workshop "Att söka doktorandtjänst inom CUL:s forskarskola" den 5 februari.

Mer information om utbildningen och hur du söker

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2016-04-06