Öppet hus på HDK-Valand

Öppet hus

Observera att Öppet hus har blivit uppskjutet pga. Coronapandemin. Nytt datum och mer info om evenemanget kommer i slutet av augusti.

-----

Save the date den 23 oktober för Öppet hus på HDK-Valand - Högskolan för konst och design! Välkommen till det första öppet hus på vår nya institution för konst och design.

Träffa våra lärare och nuvarande studenter och få svar på dina frågor om våra utbildningar inom design, film, foto, fri konst, konsthantverk, litterär gestaltning och lärarutbildningen i bild och slöjd.

Under dagen kan du också:

- Kika in i våra verkstäder
- Ta del av workshops
- Träffa studenter
- Gå på rundvisningar
- Uppleva utställningar

... och mycket mer! Program och mer info kommer längre fram på den här sidan.

Öppet hus ingår i Gothenburg design festival, mer information på Gothenburgdesignfestival.se.

Datum: 2020-10-23

Kategorier: Forskning, Design, Studera, Lärande, Konst, Filmvetenskap, Slöjd