Art and Migration Reading group 1

Seminarium

Välkommen till höstens första träff med Art and Migration Reading Group. Ta del av och diskutera aktuell forskning. Träffen hålls på engelska.

Under 2018 arrangerar PARSE en läsgrupp på temat Art and Migration. Vi träffas vid fyra tillfällen under hösten - vintern för att ta del av och diskutera aktuell forskning och konstnärligt arbete.

För tillgång till texter och mer info, kontakta Erling Björgvinsson, PARSE-professor på HDK, som också leder läsgruppen, erling.bjorgvinsson@hdk.gu.se

Art and Migration Reading Group är öppen för alla, även externa deltagare. Det bästa är om du har möjlighet att delta vid gruppens samtliga fyra möten:

20 september, kl 14.00 - 16.00
11 october, kl 14.00 - 16.00
1 november, kl 14.00 - 16.00
17 january, kl 14.00 - 16.00

Observera att språket kommer att vara engelska.

Fler Reading Groups
PARSE håller också i en Reading Group med temat Intersectional Engagements. Kontakt: professor kristina.hagstrom-stahl@hsm.gu.se

Om PARSE

Platform for Artistic Research Sweden, PARSE, är en plattform som Konstnärliga fakulteten driver för att främja internationellt samarbete och dialog mellan forskare och publicering av konstnärlig forskning. www.parsejournal.com