Elektroslöjd + Raquel Meyers + Johan Söderberg

Föreläsning

Välkommen till del två i föreläsningsserien om maker culture ¿ en föreläsning om hur digitala verktyg kan samarbeta med slöjd, hantverk, design och konst.

Elektroslöjd är ett projekt som utvecklar hybridmetoder för konstproduktion.

Spanska konstnären Raquel Meyers berättar om sitt arbete KYBDslöjd (drawing by typing).

Mexikanska konstnären Geraldine Juarez och Johan Söderberg, universitetslektor i vetenskapsteori och redaktör för open access-tidskriften Journal of Peer Production, diskuterar maker culture.

Föreläsningen hålls på engelska.

Datum: 2016-10-21

Kategorier: Konst- och bildvetenskap