Den Inre Rymden

Konsert

Den Inre Rymden är en "musikproduktionskarusell" framförd av förstaårsstudenter på Musik- och ljudproduktionsprogrammet vid Högskolan för scen och musik i Göteborg. Vid två tillfällen varje dag (kl 11 och kl 15) livestreamas studenternas kreativa process i arbetet med att gemensamt skapa en färdig låt.

Med planeterna i vårt solsystem som tematisk utgångspunkt kommer var och en av förstaårsstudenter på Musik- och ljudproduktionsprogrammet att vid ett tillfälle under veckan "ta över" låten och knuffa den i riktning mot egna kreativa visioner, för att sedan skicka vidare till nästa person, och så vidare tills produktionen avslutas fredag eftermiddag.

Dessa produktionssessions sänds 11:e till 15:e maj kl 11.00-11.30 samt kl 15.00-15.30 på twitch.tv/deninrerymden.

Datum & tid: 2020-05-11 kl 11:00 till 2020-05-15 kl 15:00

Kategorier: Musik

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: twitch.tv/deninrerymden