Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Disputation: Cecilia Jeppsson

Disputation

OBS: På grund av situationen avseende Corona och Covid-19 ombeds publik att delta via Zoom, ett verktyg för videokonferenser. Läs mer om hur du kan ta del av disputationen längre ner.

Cecilia Jeppsson är doktorand i ämnet Estetiska uttrycksformer med inriktning mot utbildningsvetenskap. Hon disputerar med avhandlingen "Rörlig och stabil, bred och spetsig". Kulturell reproduktion och breddat deltagande i den svenska kulturskolan. Opponent är Sidsel Karlsen, professor i musikpedagogik, Norges musikkhøgskole.

Läs pressmeddelande om avhandlingen

Läs avhandlingen

På grund av situationen avseende Corona och Covid-19 ombeds publik att delta via Zoom: https://gu-se.zoom.us/j/363831687
OBS: För tillfället är det problem att ansluta till zoommöten från webbläsaren Google Chrome, vi rekommenderar att ni använder appen istället. Länken ovan går att använda till att installerar och öppna Zoom. Välj "Join" och logga in på möte 363831687.

Om du inte har tillgång till dator med uppkoppling erbjuds möjligheter att följa disputationen i huset Artisten, då via videolänk på skärm. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Föranmälan via mail till sofia.andersson@hsm.gu.se senast 1 april krävs för att komma in i huset Artisten.

Datum: 2020-04-03

Tid: 13:30 - 16:30

Kategorier: Forskning, Pedagogik och didaktik, Musik

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: Via Zoom: https://gu-se.zoom.us/j/363831687

Kontaktperson: Prof. Monica Lindgren

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2016-04-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?