Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Disputation: Ingrid Hedin Wahlberg

Disputation

OBS: På grund av situationen avseende Corona och Covid-19 ombeds publik att delta via Zoom, ett verktyg för videokonferenser. Läs mer om hur du kan ta del av disputationen längre ner.

Ingrid Hedin Wahlberg är doktorand i ämnet musikpedagogik. Hon disputerar med sin avhandling Att göra plats för traditioner. Antagonism och kunskapsproduktion inom folk- och världsmusikutbildning. Opponent är Eva Saether, professor i musikpedagogik på Musikhögskolan i Malmö vid Lunds universitet.

Läs avhandlingen.

På grund av situationen avseende Corona och Covid-19 ombeds publik att delta via Zoom: https://gu-se.zoom.us/j/934336329

Google Chrome eller app rekommenderas.

Om du inte har tillgång till dator med uppkoppling erbjuds möjligheter att följa disputationen i huset Artisten, då via videolänk på skärm. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Föranmälan via mail till sofia.andersson@hsm.gu.se senast 1 april krävs för att komma in i huset Artisten.

Datum: 2020-04-02

Tid: 13:00 - 16:00

Kategorier: Forskning, Musik, Pedagogik och didaktik

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: Via videokonferens på Zoom: https://gu-se.zoom.us/j/934336329

Kontaktperson: Prof. Monica Lindgren

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2016-04-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?