Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

INSTÄLLD: Examensutställning: Easy Target

Utställning

EXAMENSUTSTÄLLNINGEN ÄR TYVÄRR INSTÄLLD.

Välkommen till examensutställningen med studenter på med studenter från kandidatprogrammet i fri konst vid HDK-Valand, Göteborgs universitet.

Du identifierar ett mål. Se till att fokusera på gränssnittet snarare än målet i sig. Notera att det kan vara svårt att fokusera på flera mål samtidigt. Att observera någonting genom ett gränssnitt, vare sig det är ett sikte eller ett konstverk, placerar dig i en strategisk position; du förstår och reagerar på information genom ett medium. Att sikta på eller att spåra någonting kräver tålamod och koncentration.

Titeln, Easy Target, antyder att någonting är enkelt att urskilja från omgivningen. Det som gör handlingen enkel kan vara flera saker: ett öppet synfält, tydliga färger och former, eller att befinna sig tillräckligt nära målet. Resultatet av denna identifieringsprocess kan också variera: riktad reklam, skott från ett vapen eller en kamera.

Denna examensutställning presenterar individuella konstnärliga verk av fjorton examinerande konststudenter vid kandidatprogrammet i fri konst på HDK-Valand, Göteborgs universitet.


Deltagande konstnärer:
Adam Haugbak
Andreas Sandberg
Badou Jobe
Emely Hansson Cuadros
Erik Funck
Fanny Dahlpil
Ina Nian
Inez Edström Thoresson
Jessica Björck
Leo Larsson
Leopold Olivares Dunberg
Maria Hedenskog
Mireia Rocher
Oscar Häggström

Datum & tid: 2020-04-18 kl 12:00 till 2020-05-03 kl 16:00

Kategorier: Konst

Arrangör: HDK-Valand/Galleri Konstepidemin

Plats: Galleri Konstepidemin, Konstepidemins väg 6, 413 14 Göteborg

Evenemangslänk: Läs mer om INSTÄLLD: Examensutställning: Easy Target

Kontaktperson: Oscar Häggström

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2016-04-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?