INSTÄLLT: Kammaropera x 2

Föreställning

INSTÄLLT:
Se operastudenterna i två enaktare: Riders to the Sea av Ralph Vaughan Williams är baserad på en pjäs av John Millington Synge och handlar om havet, spöken, och om liv och död på en liten irländsk ö. Three Sisters Who Are Not Sisters är en surrealistisk mordgåta av Ned Rorem och Gertrud Stein.

Regi: Ola Hörling. Musikalisk ledning: Lars-Göran Dahl och Mikael Kjellgren. Medverkande operastudenter: Jakob Antonér, Ingrid Berg, Elin Jakobsson, Viktor Johansson, Amanda Lodding, Eric Schoeffler, Anna Ström, Sally Svensson, Jenny Viklund.

Även 5 maj, 6 maj och 8 maj

Datum: 2020-05-07

Kategorier: Opera

Arrangör: Högskolan för scen och musik