I Spy the Orange Ocean - designstudenter på Röhsska

Utställning

Designstudenter från HDK visar sina arbeten på Röhsska museet - work in progress.

Från kursen Undersökande förberedelse till examensarbete i design (Design Kandidat 3) visar studenterna en gemensam och mångfacetterad utställning. Arbetet kommer ur en förstudie till studenternas kommande examensprojekt; de har färdats genom vanvett, träffat en ninja och en punk-dj, jobbat i styrda workshops och med egna projekt, och är nu redo för vidderna på det djupa, djupa orange havet.

De färdiga examensprojekten kommer att ställas ut under 2020, men redan nu kan du få en glimt av studenternas processer i denna inledande introduktion. Välkommen!

Datum: 2019-12-20

Kategorier: Design