Isabelle van Keulen och Ross Daly

Konsert

Kalejdoskopisk konsert. Två världsledande artister landar i Göteborg för konserter på Planetafestivalen och undervisning på Högskolan för scen och musik.

Den hyllade musikern Ross Daly, virtuos på flera instrument från den östra medelhavsregionen och Asien, och den nederländska violinisten och violasten Isabelle van Keulen, delar denna afton tillsammans med studenter från Högskolan för scen och musik.

Musik av Ross Daly, Ástor Piazzolla, Antonio Vivaldi samt traditionell musik från medelhavsområdet - med kammarorkester, världsmusiklinjens storband och solistiska framträdanden.

Datum: 2019-10-31

Kategorier: Musik

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: Kronhuset