Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

SOUND - Inte okej, ljud?

Utställning

Ljud finns överallt i vår vardag och påverkar vår upplevelse av tid och rum. Under programpunkten SOUND ¿ Inte okej, ljud? undersöks vad som är störande ljud, hur ljud kan förstärka ett intryck, skapa en berättelse eller icke-berättelse, genom att nyskapade ljudverk presenteras i dialog med befintliga verk i Göteborgs konstmuseums samling.

SOUND - Inte okej, ljud? är del två i serien med ljudkonst i samlingarna på Göteborgs konstmuseum. Under en eftermiddag och kväll intas Göteborgs konstmuseum av studenter från kursen Ljud på Akademin Valand. Installationerna kommer att vara på våning fem förutom ett av verken som kommer att framföras utanför museet på Götaplatsen kl 18.

Programpunkten är ett samarbete mellan Akademin Valand och Göteborgs konstmuseum - ett arbete som koordinerats och curerats av konstnären Gustav Lejelind.

Entré: dagsbiljett (60 kr) eller årsbiljett (100 kr). Fri entré för alla under 25 år. Fri entré även för studenter och personal på Akademin Valand vid uppvisande av passerkort. Ingen föranmälan krävs.

Datum: 2019-05-22

Tid: 16:00 - 19:45

Kategorier: Konst

Arrangör: Göteborgs konstmuseum/Akademin Valand

Plats: Göteborgs konstmuseum, Götaplatsen, salar på våning 5 + utanför museet

Evenemangslänk: Läs mer om SOUND - Inte okej, ljud?

Kontaktperson: Petter Baggeryd

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2016-04-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?