Akademigalleriet: Att dela kunskap

Föreläsning

Akademigalleriet utvecklar nya sätt att skapa och dela kunskap och generera samverkan. Kunskap gör vi och gestaltar vi tillsammans i dialog mellan olika grupper. Akademigalleriet är ett mobilt rum, det utmanar envägskommunikation vid kunskapsförmedling och vill dela kunskapandet med fler.

Medverkande: Johan Öberg, Forskningsrådgivare, Konstnärliga fakulteten, Göteborgs universitet; Jonas Fridén, Lektor; Onkar Kular, Prof. Båda från Högskolan för design och konsthantverk, Göteborgs universitet.

Datum: 2019-04-04

Kategorier: Humaniora

Plats: Göteborgs universitet, Västra Hamngatan 25, PEDAGOGEN, HUS A, SAL AK2 139

Kontaktperson: Jonas Fridén