Matthew Holroyd - Erotic possibilities

Föreläsning

Matthew Holroyd is an an established creative director and editor with a particular interest in topics surrounding sex and sexuality. He has spoken about his work internationally at museums and events including The Serpentine Gallery, London to Fashion on Paper, Rome.

Matthew Holroyd is also the founder of Baron and Baroness which are both publications about sex and sexuality from a fine art and fashion lens. The publications are stocked worldwide in over 20 countries in museums such as Tate Modern and concept stores such as Dover Street Market. The publication has collaborated with artists such as Bjarne Melgaard to Eva Stenram and photographers such as Harley Weir to Tyrone Lebon and fashion designers such as Martine Rose and Gosha Rubchinskiy. The Publication is in various collections including the book collections at MoMA NYC and The LUMA Foundation, Paris.

Föreläsare: Matthew Holroyd

Datum: 2019-04-24