Little Women

Föreställning

Amerikanska inbördeskriget härjar för fullt när vi möter de fyra systrarna March, som var och en kämpar sin egen strid mot samhällets normer och förväntningar. Den konservativa Meg, Jo med författardrömmarna, den väna Beth och romantikern Amy.

Årets slutproduktion från musikalprogrammet är den svenska premiären för musikalen Little Women av Jason Howland och Mindi Dickstein, baserad på Louisa May Alcotts roman. I orkesterdiket spelar musikerstudenter under ledning av kapellmästare Daniel Lindén. Regi: Ola Hörling.

Även 9/5, 10/5, 11/5

Datum: 2019-05-08

Kategorier: Musikal

Arrangör: Högskolan för scen och musik