Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Söndagsvisning: Ordna livet - sjutton böcker

Utställning

Visning av fotoutställningen Ordna livet - sjutton böcker.

Elton Wååg, student på andra året på Akademin Valands kandidatutbildning i fotografi, håller tillsammans med museets pedagog i en visning av utställningen Ordna livet - sjutton böcker. Han berättar om sin bok ¿Vi talar endast i måttliga fraser och annars är grillen bra¿ och ytterligare några böcker för att visa hur de olika studenterna arbetet med såväl tematiken som bokformatet.

Om utställningen Ordna livet - sjutton böcker
Studenter från andra året på Akademin Valands kandidatutbildning i fotografi ställer ut fotoböcker som de gjort i relation till tematiken i Stadsmuseets utställning "Jobba, leva, bo - bilder av ett samhälle¿, där över 200 dokumentärbilder av Jens S Jensen visas. Studenterna har i flera fall utgått från den egna livssituationen, händelser och platser i sitt tidigare liv eller arkivmaterial. Det har blivit startpunkt för att ställa viktiga frågor kring bland annat könsroller, tvingande samhällsstrukturer, och människans påverkan på miljön.

Utställningen pågår 26 jan-24 mars 2019.

Foto: Sophie Forsgren

Datum: 2019-02-10

Tid: 13:00 - 15:00

Kategorier: Konst

Arrangör: Göteborgs stadsmuseum/Akademin Valand

Plats: Göteborgs stadsmuseum, Norra Hamngatan 12

Evenemangslänk: Läs mer om Söndagsvisning: Ordna livet - sjutton böcker

Kontaktperson: Anna Strand

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2016-04-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?