Workshop - att söka doktorandtjänst inom CUL:s forskarskola

Workshop

Har du tänkt söka till CUL:s forskarskola 2018? Välkommen till en workshop med information om utbildningen, ämnena samt en genomgång av hur ansökan ska utformas. Anmäl dig senast den 2 februari.

Inför 2018 års antagning till CUL:s forskarskola anordnar Utbildningsvetenskapliga fakulteten en workshop med bra information och stöd till dig som vill söka.

Anmäl dig senast den 2 februari genom att skicka ett mejl till Klas Eriksson, avdelningsdirektör Ubildningsvetenskaplinga fakultetskansliet.

Tid: 5 februari kl 18.00-20.00
Plats: Pedagogen, B-huset, lokal Gunni Kärrby BE 014, Adress: Läroverksgatan

Vi kommer att presentera forskarutbildningsämnena samt gå igenom hur en ansökan ska utformas.

Välkommen!

Mer information om ansökan till CUL:s forskarskola 2018

Datum: 2018-02-05

Kategorier: Forskning