Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Vi söker prefekt till nya institutionen "Valand-HDK"

  [2018-01-19] Nu söker vi en prefekt som ska leda den nya institutionen "Valand-HDK". Sök tjänsten senast den 25 februari.

 • Rektor Eva Wiberg om #Akademiuppropet: "Det måste ta stopp!"

  [2017-11-27] Under flera veckor har tusentals kvinnor från många branscher gått samman och gjort olika upprop mot övergrepp och sexuella trakasserier. Under fredagskvällen publicerade Svenska Dagbladet #Akademiuppropet. De 2 400 kvinnor som skrivit under kräver att den sexism som kvinnor utsätts för inom akademin tas på allvar och får ett slut.

 • Fler insatser mot sexuella trakasserier

  [2017-11-15] Den senaste tidens rapporter i media visar att insatser som gjorts hittills har inte varit tillräckliga. Nu inleder vi ett arbete för att se vilka åtgärder vi på Konstnärliga fakulteten behöver göra för att bryta tystnadskulturen och förhindra trakasserier.

 • Jenny Tunedal nominerad till Augustpriset

  [2017-10-26] Jenny Tunedal, universitetslektor på Akademin Valand, är nominerad till Augustpriset för sin bok Rosor skador. "En komplex poetisk form som bär fram de allra starkaste av känslor", skriver juryn i sin motivering.

 • Dubbel släppfest för Imri Sandströms

  [2017-10-06] Dubbel släppfest för publikationen Välkommen till dubbel släppfest på Galleri Verkligheten i Umeå, fredag 6 oktober kl. 19.00.

Fler nyheter

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2017-10-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?