Grattis till årets Carl Larsson-stipendiater

Nyhet: 2017-05-31

Konstnärliga fakulteten säger grattis Kajsa Antonsson, Elina Nilsson, Jere Aalto och Agnes Gidenstam som får årets Carl Larsson-stipendier.

Carl Larssons stipendiefond vid Göteborgs universitet har beslutat att tilldela årets stipendier på vardera 44800 kronor till Elina Nilsson, HDK, Jere Aalto, Akademin Valand och Agnes Gidenstam, arkitektur, Chalmers.

Årets Grez-stipendiat blir Kajsa Antonsson, Högskolan för scen och musik, HSM. Hon får 2 månaders betald vistelse i gästhemmet i Grez-sur-Loing samt 40000 kronor.

"För prestation av god kvalitet, framförallt med hänsyn tagen till självständighet och originalitet".

Mer om stipendier på Göteoborgs universitets hemsida

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2016-04-06