Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Musiklärarkonsert på FN-dagen

Konsert

En konsert där musiklärarstudenterna ger smakprov på sina respektive konstnärliga uttryck i olika ensemblekonstellationer. Värdegrundsfrågor och internationell samverkan är viktiga komponenter i musiklärarutbildningen och hur musiken och konsten har potential att överbrygga olika slags gränser och språkbarriärer mellan människor.

Bland annat bjuds det på stycken från musikalen Fantomen på operan, klassisk sång och piano med komisk touch, låtar av Loreen, Emmylou Harris, Björk med flera.

Biljetterna är gratis, förboka via hsm.gu.se
Studenterna som uppträder på konserten välkomnar att publiken istället för entréavgift donerar ett valfritt belopp till Unicefs verksamhet för alla barns rättigheter att gå i skola. Donationer kan göras på plats vid konserten.


Studenter från musiklärarutbildningen repar inför Musiklärarkonsert på FN-dagen, som äger rum 24 oktober på Högskolan för scen och musik. Susanna Lindén: piano, sång; Charlie Lopez: trummor; Elise Johansson: kör; Elin Andersson: kör; Kajsa Ekstener: klarinett; Eira Hjärtstam: trumpet.


Datum: 2017-10-24

Tid: 18:00 - 20:00

Kategorier: Musik

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: Artisten, Fågelsången 1
Sjöströmsalen, A301

Avgift: Fri entré

Kontaktperson: evenemang@hsm.gu.se

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2016-05-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?