Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Dubbel släppfest för Imri Sandströms

  [2017-10-06] Dubbel släppfest för publikationen Välkommen till dubbel släppfest på Galleri Verkligheten i Umeå, fredag 6 oktober kl. 19.00.

 • Konstens roll i klimatarbetet utforskas

  [2017-10-05] Plast i haven och stigande vattennivåer till följd av klimatförändringar är frågor som inte bara berör naturvetenskapen. Det menar konstvetaren Ann-Louise Sandahl som vill utforska konstens roll i klimat- och miljöarbetet och hur konsten kan bidra till att påverka.

 • Konstnärliga fakulteten söker ny dekan

  [2017-10-05] I vår är det dags att välja ny dekan, prodekan och övriga ledamöter till fakultetsstyrelsen. Just nu annonserar vi externt efter kandidater till posten som dekan. Sista ansökningsdag är 2 november.

 • Att skriva bland troll

  [2017-10-05] Till våren startar Akademin Valand en ny kurs i litterär gestaltning. Kursen, "FLIMMER - att skriva bland troll och cyborger", vänder sig till den som skriver och som är intresserad av det egna skrivandet i relation till internet och digitala miljöer.

 • Sök postdok på HDK inriktning design, samhälle och migration

  [2017-06-16] HDK söker nyblivna doktorer till en postdok-tjänst med inriktning design, samhälle och migration. Ansök senast 15 augusti.

Fler nyheter

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2017-10-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://konst.gu.se/aktuellt/
Utskriftsdatum: 2017-10-18