• Call for Contributions PARSE Journal Issue #3

[2015-01-15] Repetitions and Reneges: Interpretation, iteration, and re-performance across the arts.

• Bit i kunskapens frukt och bli slöjdlärare!

[2015-01-07] Det saknas behöriga slöjdlärare i skolan. I årskurserna 4¿6 är bara runt 40 procent av lärarna behöriga i ämnet. Fler än hälften av de lärare som är behöriga är 50 år eller äldre. Slöjdämnet är alltså i stort behov av lärare nu och i framtiden.

• Utlysning av tre doktorandtjänster i konstnärlig gestaltning

[2015-01-07] Våren 2015 tillsätts tre nya doktorander i ämnet konstnärlig gestaltning på Akademin Valand, Göteborgs universitet. Vill du bli en av dessa? Ansök senast 1 februari 2015.

• Valand släpper examensfilmer av sex nya filmregissörer

[2014-12-16] Under våren 2014 examinerades sex studenter från kandidatprogrammet i filmisk gestaltning på Akademin Valand, Göteborgs universitet. Efter att deras examensfilmer visats vid tre offentliga tillfällen släpps nu filmerna på institutionens hemsida.

• Lisbeth Svengren Holm ny professor på Business & Design Lab vid HDK

[2014-12-12] Lisbeth Svengren Holm har utsetts till ny professor vid HDK. Hon börjar i februari och som företrädare för centrumbildningen Business and Design Lab ska hon verka för att sätta Göteborgs universitet på kartan för internationell forskning inom design management.