Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Konstnärliga Fakulteten

 

 


Här kan du utbilda dig inom design, fotografi, filmregi, fri konst, konsthantverk, litterär gestaltning, musik, musikal, opera och teater.

Vi har även forskarutbildning, forskning och konstnärligt utvecklingsarbete. Konstnärliga fakulteten består av tre institutioner och ett kansli.

 

 

 

 

 

Nyheter

  • Dubbel släppfest för Imri Sandströms

    [2017-10-06] Dubbel släppfest för publikationen Välkommen till dubbel släppfest på Galleri Verkligheten i Umeå, fredag 6 oktober kl. 19.00.

  • Konstens roll i klimatarbetet utforskas

    [2017-10-05] Plast i haven och stigande vattennivåer till följd av klimatförändringar är frågor som inte bara berör naturvetenskapen. Det menar konstvetaren Ann-Louise Sandahl som vill utforska konstens roll i klimat- och miljöarbetet och hur konsten kan bidra till att påverka.

  • Konstnärliga fakulteten söker ny dekan

    [2017-10-05] I vår är det dags att välja ny dekan, prodekan och övriga ledamöter till fakultetsstyrelsen. Just nu annonserar vi externt efter kandidater till posten som dekan. Sista ansökningsdag är 2 november.

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Konstnärliga fakultetskansliet|Sidan uppdaterades: 2017-10-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?